Ways to use pom poms


Salut,

Sper ca ati avut parte de un Craciun frumos,alaturi de cei dragi. Am revenit cu o noua postare pentru DACOart. Va voi arata doua metode de a decora, fie camera sau un articol vestimentar , folosind pom poms / ciucuri.

Prima varianta este un banner .Super usor de realizat. Aveti nevoie de un ac,ata, pom poms, carton , foarfeca, litere sau marker. Insirati pe ata pom poms, dupa culoarea si marimea dorita. Optional puteti adauga un nume / cuvant. Eu am ales cuvantul ''JOY'', perfect pentru sarbatorile de iarna.


Pentru a doua varianta, am realizat o brosa in forma de nor. Foarte usor de realizat. Aveti nevoie de  pom poms, adeziv si alte mici elemente pentru decorat. Ca sa reziste in timp, daca aveti rabdare, atunci puteti folosi un ac si ata pentru a prinde pom poms unul de celalat, dupa ce ati folosit un adeziv.


Puteti afla mai multe detalii despre produsele DACOart, aici. Daca aveti intrebari, va rog sa lasati un comentariu. Sper ca ati gasit putina inspiratie in postarea de azi. Va astept si data viitoare. O zi minunata sa aveti!

Materiale:
AD220- Pom-Pom
FF101- Foarfeca birou
LC050- Silipici
PFM037/8 Perforator hobby magnetic
PU050- Multisararita glitter
AD219-Decorici mici

Comments