Baby party display


Buna,

Am revenit dupa o perioada destul de lunga, cu o noua postare pentru DACOart. Am folosit din nou produsele lor si am realizat un display pentru petrecere. M-am gandit la nepotica mea Sofia,cand am realizat acest mic decor. Culorile pot fi schimbate dupa preferinta dvs.  Eu prefer culorile pastelate si mai delicate pentru astfel de evenimente.


In mare parte am folosit hartie de matase, bete din lemn si alte mici elemente decorative. Imi place textura de franjuri pe acest banner. Este usor de realizat. Aveti nevoie de hartie de matase, foarfeca , adeziv si baza pe care lipiti fiecare strat . Lasati o margine de 1 cm pe fiecare strat pentru adeziv. Ca sa iasa frumos si curat, lipiti fiecare strat in parte, incepand de jos in sus.


Puteti folosi aceasi idee de franjuri pentru a realiza bete decorative. Nu putea lipsi un coaster dragut pentru pahare. O gogoasa draguta , realizata din carton gros ( eu am folosit ambalajul in care a fost trimis coletul) si un element decorativ ''Floris'' , care arata ca si glazura de pe gogoasa.

DACOart vine cu o gama draguta de produse , care pot fi folosite atat de adulti cat si de copii.  Trebuie sa aveti putina imaginatie si rabdare.  Daca v-a placut postarea de azi, va rog sa vizitati si restul blogului.

O zi creativa sa aveti!

Materiale:

DACOart AD057 Floris
DACOart AD257 Bete lungi
DACOart AD202 Vara de vis
DACOart AD261 Scolarelul
DACOart HR916 Hartie matase
DACOart HR917 Hartie matase
DACOart AD249 Diafanele
DACOart PG005 Pungi hartie natur

Comments

Post a Comment